ŽELIO OSTATI NEPRIMJEĆEN

Johnny Depp iznenadio zaposlenike antikvarnice, helikopterom sletio pred ulaz

Johnny Depp iznenadio zaposlenike antikvarnice, helikopterom sletio pred ulaz
11.03.2023.
u 11:50
Glumac Johnny Depp nedavno se u jednom centru sa antikvitetima u mjestu Hemswell Cliffu pojavio sa svojim helikopterom ispred ulaza kako bi nazočio rasprodaji.
Pogledaj originalni članak

Naime. kako navode izvori bliski glumcu, on je htio ostati nezapažen tijekom posjeta u centru Hemswell Antique, koja se nalazi u mjestu Hemswell Cliff u Engleskoj, jer je želio razgledati gitare bez gužve, koju bi napravili fanovi.

Njegov dolazak u tajnosti je dogovoren s ovim centrom i studijom Pinewood, koji i inače surađuju, ali uposlenici nisu znali da Depp dolazi.

Međutim, njegov dolazak ipak nije mogao ostati neprimjećen, jer je vlasnik antikvarnice podijelio vijest o njegovom posjetu na službenom Facebook profilu njihovog centra.

“Bilo je sjajno, jer je bio normalan i bio je vrlo opušten. Provodio je vrijeme gledajući stvari i svirajući gitare koje je želio kupiti. Osjećao se kao kod kuće”, rekao je vlasnik Miller.

On je naveo kako je Depp na kraju kupio stolicu, tri gitare, komplete boja, štafelaje, nekoliko slika, postere i razne ukrasne predmete. Posebno je istaknuo jednu gitaru na kojoj je iscrtana lubanja, a naveo je da je pedesetdevetogodišnji glumac i zasvirao na njoj prije nego što je kupio.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.