Objavljena snimka tučnjave

Kontroverzni reper Desingerica potukao se sa starijim čovjekom, video se širi društvenim mrežama

Foto: M.P.
Kontroverzni reper Desingerica potukao se sa starijim čovjekom, video se širi društvenim mrežama
03.10.2024.
u 10:20
Pogledaj originalni članak

Kontroverzni srpski reper Dragomir Despić (31), poznatiji kao Desingerica, tijekom vožnje automobilom sudjelovao je u tučnjavi, piše Telegraf. Uz njega je, kako prenose mediji, bila i njegova supruga Nevena. Desingerica se sukobio sa starijim muškarcem, a situacija je brzo eskalirala.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka tučnjave u kojoj je sudjelovao poznati izvođač. Na snimci se vidi kako prolaznici pokušavaju razdvojiti sukobljene strane.

- Taj čovjek je gurnuo ona seoska kolica pod auto, doslovce da izginem, ja sam se ukočio i ništa. Napao me čovjek, nisam ga ni pipnuo, onda je izašao njegov sin da se tuče sa mnom. Tek na onoj snimci na kojoj se vidi da su mi udarili ženu, udario je po licu, onda sam krenuo da nabodem, i to ne ovog čovjeka, nego njegova sina, ovog visokog koji se može tući sa mnom... Ne može se ovaj čovjek tući sa mnom, taj nije dobio ništa, nisam ga pipnuo. U principu, ja sam napadnut, nisam ja nikog napao - rekao je Designerica za Telegraf.

Inače, Desingerica je poznat po tome tijekom "performansa" udara ljude tenisicom po glavi, polijeva ih skupim žesticama, a nad publikom je počeo i ribati sir, rekao bi on - raditi gibanicu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.