HRVATSKA HEROINA

Legendarna Janica Kostelić doznala je sretnu vijest u 41. godini. Trenutačno ljetuje na našim otocima

Legendarna Janica Kostelić doznala je sretnu vijest u 41. godini. Trenutačno ljetuje na našim otocima
11.07.2023.
u 11:39
Olimpijska pobjednica među najuspješnijim je hrvatskim sportašima u povijesti
Pogledaj originalni članak

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena Janica Kostelić trudna je s drugim djetetom, javlja portal Story. Kako se doznaje,  41-godišnja Janica Kostelić očekuje drugo dijete, a trenutačno je na ljetovanju sa sinčićem Oskarom i partnerom. Legendarna skijašica s društvom odmor provodi na otocima Braču i Hvaru.

Janica je u drugom tromjesečju trudnoće i sve protječe u redu. Nikada nije krila da su joj djeca velika želja, pogotovo kada je dobila prvog nećaka, a za sina svoga brata i također bivšeg skijaša Ivice, posebno je vezana.

– Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo upola onakva kakva je bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta – rekla je prije 10 godina, povukla se iz javnosti te jedno vrijeme obavljala funkciju tajnice državnog ureda za sport.

Velika želja ostvarila joj se početkom 2019., kada je rodila sina Oskara. Podsjetimo, Janica je osvojila četiri olimpijska zlata i dvije srebrne medalje, u Svjetskom kupu debitirala je sa 16 godina te ostvarila 30 pobjeda uz 55 postolja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.