POBIJEDIO RAK

Legendarni glumac oporavlja se nakon teške operacije

Foto: Guliver/X17
Foto: Press Association/Pixsell
13.09.2017.
u 12:21
– Imam volju i želju boriti se protiv svih ovih stvari, no ako i umrem, barem ću napokon biti sa svojom djevojkom. Ona se nije bojala smrti, pa se neću niti ja bojati – izjavio je nedavno O'Neal, misleći na Fawcett, koja je prije osam godina preminula od raka jetre.
Pogledaj originalni članak

Legendarni glumac Ryan O'Neal (76) oporavlja se u Malibuu nakon operacije raka prostate. Nakon što je otpušten iz bolnice, prošetao je uz pratnju sina Redmonda kojeg je dobio s pokojnom Farrah Fawcett. O'Neal se osjeća dobro, iako se liječnici boje da mu se vratila leukemija koju je pobijedio. 

– Imam volju i želju boriti se protiv svih ovih stvari, no ako i umrem, barem ću napokon biti sa svojom djevojkom. Ona se nije bojala smrti, pa se neću niti ja bojati – izjavio je nedavno O'Neal, misleći na Fawcett, koja je prije osam godina preminula od raka jetre. O'Neal se ne boji pričati o svojoj bolesti, a na Instagramu je objavio i video na kojem šeta u Malibuu u pratnji sina i psa.

Iza O'Neala je uspješna TV i filmska karijera, a najpoznatiji je po ulogama u seriji "Gradić Peyton" i filmu "Ljubavna priča", za koji je i zaradio nominaciju za nagradu Oscar.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.