UŽIVA NA ODMORU

Maja Šuput zablistala u kratkom kombinezonu koji joj je istaknuo dekolte i noge: 'Vau koja ljepota'

Maja Šuput zablistala u kratkom kombinezonu koji joj je istaknuo dekolte i noge: 'Vau koja ljepota'
09.01.2023.
u 15:43
Maja Šuput priuštila si je kvalitetan odmor nakon radne Nove godine, a doček u zračnoj luci na Mauricijusu jednostavno ju je oduševio
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (43) prije nekoliko dana sa suprugom Nenadom (39) i jednogodišnjim sinom Bloomom stigla je na na rajski otok bijelog pijeska i azurnog plavetnila – Mauricijus. Priuštila si je kvalitetan odmor nakon radne Nove godine i to u ljetnom vremenu koje je trenutačno na tom otoku, zbog čega može uživati u kupanju, plaži, kupaćim kostimima i kratkim kombinacijama. U jednoj takvoj pojavila se i na večeri, a Maja je na sebi imala kratki crveni kombinezon koji joj je naglasio vitke noge i dekolte. 

– Vrijeme za večeru – kratko je napisala pokraj fotografije.


Pratitelji su oduševljeno pisali kako je Maja u ovoj kombinaciji prelijepa. 

"Uvijek top od glave do pete", "Naša ljepotica", "Omg koja ljepota", "Uvijek si top od glave do pete", pisali su joj pod objavom.  

Inače, s pratiteljima je podijelila i kakav doček ju je dočekao u zračnoj luci. Plesačice i lokalni glazbenici zaplesali su im i zasvirali, što je našu pjevačicu itekako oduševilo. - E ovako se dočekuju gosti na aerodromu - napisala je Maja u snimci koju je podijelila u priči na Instagramu. Nešto kasnije objavila i nekoliko preslatkih Bloomovih fotografija.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.