Regionalna turneja

Nakon što je objavila da se povlači, Aleksandra Prijović otkrila još jedan detalj

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Aleksandra Prijović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Aleksandra Prijović
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Aleksandra Prijović
01.10.2024.
u 08:07
Pjevačica, kako je najavila, priprema spektakl 25, studenog u zagrebačkoj Areni.
Pogledaj originalni članak

Regionalna turneja srpske pjevačice Aleksandre Prijović uskoro završava i to kako je najavila, upravo tamo gdje ju je i počela - u beogradskoj Stark Areni, 22. prosinca. No, sada je otkriveno da se vraća i u Zagreb. 

- Zagrebe, jako se radujem što se ponovno družimo! Jedva vas čekam! -  poručila je omiljena pjevačica putem Extra FM-a. Pjevačica, naime, priprema spektakl 25, studenog u zagrebačkoj Areni

Aleksandra je za "Blic" sumirala svoje utiske i podijelila impresije povodom velikog uspjeha, ali i otkrila svoje privatne i poslovne planove. - Beogradska publika je prva povjerovala u mene i pomogla da se “moj glas daleko čuje”. Od tog prvog dana nosim posebne emocije. I sad već imam tremu pred taj posljednji koncert 22. prosinca – rekla je Aleksandra. Za samo 24 sata Prijović je rasprodala četvrtu Arenu.

- Nisam vjerovala da će se prodati za samo jedan dan. Zato radimo nešto posebno i drugačije od cijele turneje i koncerata koji su bili. Trudila sam se da u svakoj zemlji i gradu bude jednako lijepo, vodila sam cijeli tim u manja mjesta i nigdje nisam štedjela na produkciji. Zato Beograd zaslužuje iznenađenje na posljednjem koncertu. Ali ja nikad ne pričam unaprijed, nego sam s publikom izgradila odnos povjerenja - zato znam da oni znaju da ćemo se dobro zabaviti i da ću dati sve od sebe da odu kući nasmijani i da se sjećaju tog susreta  dugi niz godina, rekla je Aleksandra, koja će prije Beograda nastupiti i na splitskim Gripama 9. i 10. studenog. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.