NIJE BILO SPASA

Neda Ukraden otkrila što je razorilo njen brak i tko je kriv za to

Foto: Andrej Damjanović
Neda Ukraden otkrila što je razorilo njen brak i tko je kriv za to
02.11.2017.
u 18:20
Priznala je kako njen suprug Milan nije mogao podnijeti što je Neda slavna i nije volio što puno vremena provodi na turnejama.
Pogledaj originalni članak

Neda Ukraden neumorno stvara i radi i nedavno je objavila novu pjesmu "Bijela košulja" u kojoj slavi brak i iskrenu ljubav. U razgovoru za IN Magazin pjevačica je pričala o pokojnom suprugu Milanu Bilbiji od kojeg se rastala jer se on nije mogao nositi s njenom slavom.

- Smetala mu je količina moje slave i način na koji se nosim s tim. Mislio je kako slava šteti našoj vezi i da bi mi priopritet trebao biti dom, a ne odlasci na turneje. 

Uvijek se kaže da iza uspješnog muškarca stoji žena, a vidite iza uspješne žene obično stoji jedan razoren brak, vlastiti  najčešće - rekla je Neda. 

Priznala je da je doživjela i preljub i kaže kako nije realno da cijelog života volimo jednu osobu.

-  Ako misle žene da ih muž nije prevario, te su u zabludi jako- veli i kaže da bi prešla preko partnerove avanture za jednu noć jer vrijeme u kojem danas živi u mnogočemu je drukčije od vremena u kojem su živjele naše bake.  Otkrila je i koje karakteristike bi muškarac trebao imati da bi pristala na brak s njim.

- Mora biti jedna muška Neda Ukraden, da voli i dobro skuhati i dobro se obući, da je mangup i zezator, ali da je gospodin. Mora biti dorastao ženi koja je i tu i tamo, netko tko voli obitelj,  netko tko voli toplinu doma, ali isto tko voli dobru predstavu, dobru kavanu. Kažem vam, taj se još nije rodio - kaže. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.