SIMPTOMI

Ornela Vištica zarazila se koronom: Tijelo mi je malo usporeno, teško i iscrpljeno

Foto: Daniel Pavlić
Ornela Vištica zarazila se koronom: Tijelo mi je malo usporeno, teško i iscrpljeno
07.04.2021.
u 17:12
Simptomi su se pojavili, četvrti dan od kontakta, nešto jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja, ispričala je glumica.
Pogledaj originalni članak

Glumica Ornela Vištica zarazila se koronavirusom i prve simptome zaraze primijetila je četiri dana nakon kontakta sa zaraženom osobom.

Na društvenim mrežama opisala je svoje simptome i otkrila što joj najviše pomaže da se osjeća bolje.

- Corona, dan šesti💪🏻 Važno je ostati smiren, po meni, možda i najvažnije i pratiti svoje tijelo. Srećom temperaturu sam zasad imala samo jedan dan i poprilično me oslabila. Iako svaki organizam reagira drukčije, reći ću, kako meni najviše pomažu, čajevi, topla limunada i ananas. Imam nevjerojatnu želju za ribom. Pijem vitamin d,c, cink, Beta glukan i aspirin. Dišem normalno. Čitam puno. Glava radi odlično. Jedino mi je tijelo malo usporeno, teško i iscrpljeno. Simptomi su se pojavili, četvrti dan od kontakta, nešto jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja😉...

Sretno svima koji se nešto teže bore s virusom i poruka za sve da se paze maksimalno. Vjerujem kako ćemo iz ovog vremena izaći snažniji, odgovorniji, smireniji i strpljiviji. - napisala je glumica kazališta Kerempuh na Instagramu.

Predstava njezinog kazališta "Ja od jutra nisam stao" u kojem ona igra jednu od uloga je otkazano za termine 7., 8., i 9. travnja. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.