slavni pjevač

Otkriven uzrok smrti Liama Paynea

Otkriven uzrok smrti Liama Paynea
17.10.2024.
u 14:12
Nakon što su proveli istraživanje, priopćili su da je Payne preminuo na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje. Crescenti je otkrio da je Payne pretrpio "frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti"
Pogledaj originalni članak

Bivši član grupe One Direction Liam Payne preminuo je u 32. godini, priopćila je sinoć policija i izvijestili su kako je pjevač pao s trećeg kata hotela u Buenos Airesu, a hitne službe su požurile prema hotelu CasaSur Palmero čim im je iz hotela stigao poziv. Alberto Crescenti, šef argentinskog sustava hitne medicinske pomoći, rekao je lokalnim medijima da vlasti istražuju okolnosti smrti Liama ​​Paynea i provode autopsiju. Nakon što su proveli istraživanje, priopćili su da je Payne preminuo na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje. Crescenti je otkrio da je Payne pretrpio "frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti".

Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kada su bolničari stigli u 17:00 po lokalnom vremenu. "Naša uloga bila je brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede bile su nekompatibilne sa životom", rekao je. Payneov identitet potvrdile su hitne službe provjerom njegove putovnice, ali policija još nema informacije o okolnostima njegova pada.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.