BLANKET JACKSKON

Paparazzi su nakon dugo vremena snimili najmlađeg sina Michaela Jacskona, evo kako sada izgleda

Foto: Profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
11.10.2024.
u 18:59
Blanketa je javnost upoznala kad je imao samo devet mjeseci u traumatičnoj sceni kada ga je Michael Jackson pokazivao s balkona hotela u Berlinu
Pogledaj originalni članak

Najmlađi sin pokojnog Michaela Jacksona Prince Michael Jackson II, godinama poznat kao Blanket danas ima 22 godine i za razliku od brata i sestre Paris i Princea I, skriva se od javnosti. Sada su ga paparazzi uhvatili ispred jednog restorana u Kaliforniji, a bio je u ležernoj modnoj kombinaciji.

Foto: Profimedia

Paris i Princea Michael je dobio s medicinskom sestrom Debbie Rowe, a Blanketa je na svijet donijela surogat majka. Michael je djecu sam odgajao na svom imanju "Neverland", a upravo je njima i ostavio svu svoju imovinu. Imovinu je doduše pametno raspodijelio tako da će zadnji dio nasljedstva dobiti tek kad napune 40 godina, čime im je osigurao sredstva za život, kako ne bi došli u napast sve potrošiti odjednom. Kada je Michael umro, 25. lipnja 2009. godine, Prince je imao 12 godina, Paris 11, a Blanket sedam. 

Paris je među njima najkontroverznija. Naime, priznala je kako je bila ovisna o drogama te da si je zbog emocionalne boli nekoliko puta pokušala oduzeti život. Sve troje su samozatajni, a Prince uglavnom putuje po svijetu te je aktivan na društvenim mrežama dok je Blanket potpuna suprotnost. Aktivist je, ne zanimaju ga mediji, nema društvene mreže i ne voli se pojavljivati na javnim okupljanjima. Do njegove privatnosti držao je i Michael koji ga je prilikom svakog pojavljivanja skrivao od kamera i stavljao mu maske na lice. 

Blanketa je javnost upoznala kad je imao samo devet mjeseci u traumatičnoj sceni kada ga je Michael Jackson pokazivao s balkona hotela u Berlinu. 

U intervjuu koji je dao 2012. kazao je kako se ne namjerava baviti glazbom. 

- Moj tata je bio odličan plesač, ali ja to ne znam. Ne znam pjevati ni plesati. Želim biti redatelj jer mi je to zabavno i volim snimati videe kad sam s prijateljima ili rođacima.  

Nekoliko godina nakon toga promijenio je ime u Bigi i potpuno se povukao iz javnosti. Iznimku je napravio krajem 2021. godine kada je za "Good Morning Britain" govorio o temi klimatskih promjena. Tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovu ocu.

Nitko nije ni znao kako izgleda dok ga prije nekoliko godina paparazzi nisu ulovili u Calabasasu u Kaliforniji, a doznalo se i da je tamo, nakon što je postao punoljetan, kupio vilu vrijednu 2,6 milijuna dolara.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.