Jesenska shema

Počeo je prvi krug borbe za gledanost...

Počeo je prvi krug borbe za gledanost...
27.09.2022.
u 13:37
Pogledaj originalni članak

Kao i svake jeseni televizijske kuće otvorile su novu tv sezonu s najboljim sadržajem iz svog programa i sinoć je započela bitka za gledanost u zabavnom segmentu jer su i HRT, Nova TV i RTL u prime timeu jučer startali s najboljim sadržajem koji su pripremili u zabavnom i dramskom programu. Nova TV za naklonost publike se bori s  "Masterchefom", s RTL pak stiže nova sezona njihovog uspješnog showa "Život na vagi", dok su na HRT-u gledatelji u ponedjeljak u prime timeu ponudili novu seriju "Metropolitanci".

Nova TV još je prošli tjedan počela s prikazivanjem nove sezone "Masterchefa" u kojem ćemo narednih tjedana gledati kuhare amatere kako se bore za titulu najboljeg i kulinarska emisija je na programu Nove TV od ponedjeljka do četvrtka oko 21.20 sati. Gledatelji su dobro upoznati i s konceptom RTL-ovog showa "Život na vagi" u kojem kandidati pokušavaju promijeniti svoje životne navike i uz pomoć trenera Maje Ćustić i Ede Mehmedovića i ostalih stručnjaka izgubiti višak kilograma i RTL-ov adut na programu je od ponedjeljka do petka u otprilike istom terminu kada i "Masterchef".  Sinoć su se gledatelji HRT-a upoznali s radnjom i likovima serije "Metropolitanci" koja kroz 14 epizoda donosi priču o dvije obitelji u polufiktivnom zagrebačkom naselju, usred pandemije, nakon potresa.

Serija će se prikazivati ponedjeljkom i utorkom, a radnja serija prati kako se u naselje  Vrtovec nakon potresa dosele stanovnici starog centra grada čiji stanovi su razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje...Nakon okršaja sadržaja iz ovog zabavnog segmenta programa u nedjelju, 2. listopada vidjet ćemo i koja će od ove tri televizijske kuće imati veću gledanost u informativnom programu jer tog dana prvi put će sve središnje informativne emisije startati u 19 sati.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.