Barbara Mori

Sjećate li se fatalne Rubi? Pobijedila je tešku bolest i dokazala da je starenje za nju nepoznati pojam

Foto: Instagram
Barbara Mori
Foto: Instagram
Barbara Mori
Foto: YouTube scereenshot
rubi, Barbara Mori
Foto: YouTube scereenshot
rubi, Barbara Mori
25.10.2024.
u 18:22
Ulogu 'zločeste djevojke' Rubi igrala je danas 46-godišnja glumica Barbara Mori koja je zbog svog atraktivnog izgleda privlačila pozornost
Pogledaj originalni članak

Meksička telenovela Rubi početkom 2000-tih prikovala je pred male ekrane milijune gledatelja u cijelom svijetu. Ulogu 'zločeste djevojke' Rubi igrala je danas 46-godišnja glumica Barbara Mori koja je zbog svog atraktivnog izgleda privlačila pozornost i time seriji osigurala veliku popularnost. Mnogi je i danas smatraju jednom od najljepših žena na svijetu. 

Karijeru je započela kad je imala samo 14 godina. Tada je bila model, na prvi TV uspjeh doživjela je 1997. godine. Glumila je u telenoveli Azul Tequila. Osimu serijama glumila je i u filmovima kao što su  La mujer de mi hermano (2005.) i Pretendiendo (2006.).

Godine 2010. pojavila se u bolivudskom filmu Kites. Inače, ona je kao 38-godišnjakinja  postala baka nakon što je njezin tada 18-godišnji sin Sergio dobio kćer Milu s 12 godina starijom brazilskom pjevačicom Natalijom Subtil. Mori često svojim Instagram objavama dokazuje da je starenje za nju nepoznati pojam.

Doduše, prije nego što je navršila 30 godina, glumicu je snašla opaka bolest - rak dojke. – Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspješno položila. Izborila sam se s bolešću, pobijedila sam rak i idem dalje – izjavila je za medije nakon tog perioda. Barbara iza sebe ima propali brak s Kennethom Rayom Sigmanom, američkim igračem bejzbola koji je trajao samo godinu dana, a sada je u vezi s meksičkim redateljem Fernandom Rovzarom kojeg je upoznala 2013 godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.