Olja Einfalt

Splitska vampririca zatvara svoj butik, dala izraditi osmrticu: 'Vrijeme je za novi početak'

Splitska vampririca zatvara svoj butik, dala izraditi osmrticu: 'Vrijeme je za novi početak'
31.12.2022.
u 11:16
Pogledaj originalni članak

Reality zvijezda i poduzetnica Olja Einfalt Mihovilović (57) u Splitu je imala i svoj butik 'Skandal' koji je sada odlučila zatvoriti. 
Olja se odlučila oprostiti od 'Skandala' na jedan neuobičajen način. Naime, dala je izraditi osmrtnicu te je organizirala čak i sprovod.

- Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 15.XII.2022. u 35. godini napustio naš dragi 'Skandal' (1987.-2022.) Pogreb dragog pokojnika obavit će se ispred prodajnog mjesta. Ožalošćeni: vlasnica, radnici i svi vjerni fanovi ovog brenda. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja, ali ste svi pozvani prisustvovati pogrebu neprežaljenog brenda. Molimo okupite se u crnini ispred HNK Split ovog petka. Crni kišobran kao znak prepoznavanja je obvezan. Počivao u miru! - stoji u osmrtnici, a prenijela je Slobodna Dalmacija.

Einfalt je otkrila i zašto je odlučila ugasiti 'Skandal'.

- Želim zatvoriti taj dio života, to su demoni koji me stalno prate i dosta teška prošlost. Vrijeme je za novi početak - rekla je Olja.

Podsjetimo, splitska reality zvijezda u rujnu je prošle godine ušla u srpski reality show 'Zadruga', a domaćoj publici poznata je i po sudjelovanju u showovima 'Ljubav je na selu' i Večera za 5 na selu'. Olju mnogi zovu i splitskom vampiricom zbog tamne modne kombinacije i njezinog predstavljanja u 'Večeri za 5'.

Dodajmo i da je Olja 2021. godine na otvaranje butika pozvala i svoje prijatelje, sudionike showa 'Ljubav je na selu', a jedna od njih je bila i Bahra Zahirović koja je pozornost publike privukla svojim izjavama. Na otvorenju je bila i voditeljica showa Anita Martinović koja je tada nosila Oljinu kreaciju.

Zbog Skandala Olja je bila i na sudu, a radilo se o gospodarskim malverzacijama u iznosu od 17 i pol milijuna kuna.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.