IZNENADILA SE

Tiktokerica je ostala u šoku kada je konobar njezinom društvu rekao koju uslugu će im naplatiti: Zar je to sada praksa?

Foto: TikTok
Tiktokerica je ostala u šoku kada je konobar njezinom društvu rekao koju uslugu će im naplatiti: Zar je to sada praksa?
18.09.2024.
u 09:30
Ispričala je kako je sve bilo odlično do trenutka kada je na stol stigla rođendanska torta...
Pogledaj originalni članak

Britanska tiktokerica Sophie Milner nedavno je objavila na Tik Toku iskustvo iz jednog londonskog restorana u kojem je njezina prijateljica slavila rođendan. U videu koji je podijelila sa svojih 50 tisuća pratitelja na ovoj društvenoj mreži ispričala je kako je bila zatečena s onim što su htjeli naplatiti njezinom društvu nakon rođendanskog ručka. Ispričala je kako je sve bilo odlično do trenutka kada je na stol stigla rođendanska torta. Naime, konobar je donio tortu koju je slavljenica donijela u restoran i rekao je da ako namjeravaju tortu jesti u njihovom objektu onda će im rezanje i posluživanje torte naplatiti 30 eura odnosno 25 funti. 

- Nisam znala da je ovo danas praksa. Bile smo na stvarno na lijepom mjestu, otišle smo na brunch, a onda je došlo vrijeme za posluživanje torte. Zapalili smo svjećice i otpjevali 'Sretan rođendan', a konobar je došao i rekao: 'Usput, samo vam želim reći da je uredu što ste zapalili svjećice i otpjevali rođendansku pjesmu, ali ako vam mi režemo i poslužujemo tortu, to košta 25 funti - ispričala je Sophie u svom videu.

Dodala je kako se ona na to počela smijati jer je bila uvjerena da se konobar šali, ali kada njezina reakcija nije izazvala osmijeh na njegovom licu shvatila je kako nije riječ o šali. Ispričala je kako je njihovo društvo u tom restoranu taj dan jelo obilne obroke i naručili su skupa pića i nisu samo banuli u restoran s namjerom da pojedu tortu. Na kraju su uzeli tortu i otišli u jedan kafić gdje su gledali utrku Formule 1 i pojeli su tortu. U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji i rekli kako je nekada bilo sasvim normalno donijeti svoju tortu u restoran i nikada se nije plaćalo rezanje i posluživanje torte.

- Zar smo svi zaboravili vremena kada je bilo potpuno normalno donijeti rođendansku tortu u bilo koji restoran! I zapravo bi ti konobari stavili svijeće i pjevali. London zapravo gubi svoj duh. Traže 30 eura za rezanje rođendanske torte? Koriste svaku prilika za zaradu i to je postalo suludo. - bili su neki od komentara. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.