Unajmio je privatnog istražitelja da prati njegovu zaručnicu: 'Ono što je otkrio me slomilo'

Unajmio je privatnog istražitelja da prati njegovu zaručnicu: 'Ono što je otkrio me slomilo'
17.09.2024.
u 13:18
Pogledaj originalni članak

Muškarac koji je priznao da sumnja u svoju zaručnicu, ispričao je kako je odlučio unajmiti privatnog istražitelja da je prati dok je bila na odmoru s prijateljicama. Svake godine odlazila je na ta putovanja, a on je počeo osjećati da možda nije iskrena prema njemu. Navodeći kako mu je ‘jako neugodno’ zbog toga što se odlučio na tako drastičan potez, njegove sumnje su se potvrdile nakon što je istražitelj prikupio dokaze, piše Mirror

Sada se pita kako dalje jer ga muči što ju je špijunirao i nije imao povjerenja u nju, ali istovremeno se osjeća izdano. Nije siguran treba li priznati što je učinio ili jednostavno prekinuti vezu bez objašnjenja.

Svoje dvojbe podijelio je na Redditu, tražeći savjet o tome kako se suočiti s njom jer je odlučio prekinuti sve odnose. Napisao je: ‘Zaručnica i ja zajedno smo pet godina. Svake godine ide na žensko putovanje sa svojim prijateljicama. Uvijek sam imao čudan osjećaj u vezi tih putovanja. Možda su to bile male promjene u njezinom ponašanju nakon povratka ili razgovori koje bih slučajno čuo’. 

‘Umjesto da razgovaram s njom, učinio sam nešto čega se sramim – unajmio sam privatnog istražitelja da je prati tijekom posljednjeg putovanja. Nedavno sam dobio rezultate, i iako žalim zbog narušavanja njezine privatnosti, moje sumnje su se pokazale opravdanima. To me potpuno slomilo’, kaže, ‘Sada sam uhvaćen između osjećaja krivnje jer sam špijunirao, ali i duboke boli zbog njezine izdaje. Volim je, ali više ne vidim budućnost za nas. Kako da joj priznam što sam učinio?’. 

Nakon što su mu mnogi savjetovali da bude iskren, kasnije je podijelio novosti o situaciji. Ispričao je kako je pokušao riješiti stvari na zreo način te joj dao priliku da sama prizna. Pitao ju je želi li podijeliti nešto o svom putovanju, ali njen odgovor ga je ostavio zbunjenim, zbog čega je preispitao vlastitu percepciju.

Zatim je dodao: ‘Kad sam je suočio s dokazima o aferi, bila je šokirana i odmah me pitala kako sam saznao. Rekao sam joj istinu, da sam unajmio privatnog istražitelja. Neki su mi savjetovali da optužim njezine prijateljice, ali odlučio sam to izbjeći. Bila je bijesna – nikad je nisam vidio takvu. Također sam obavijestio partnera jedne od njezinih prijateljica o dokazima kako bi bio informiran i mogao razmisliti o testiranju, ako je potrebno. Naša veza je definitivno završila. Otišao sam u hotel i dao joj prostor da se iseli’. 

Korisnici Reddita brzo su pohvalili njegove postupke. Jedan je komentirao: ‘Dobar si čovjek, bolji od mene. Ja joj ne bih joj rekao kako sam saznao, ali svaka čast što si podijelio informacije s drugim partnerima’, dok je drugi dodao: ‘Srećom nisi oženio ovu osobu. Žao mi je što si morao to proći, ali bolje sada nego kasnije’.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.