nema ljutnje

Urnebesan govor kuma o tome kako su se mladenci upoznali: ‘Ja sam prvi bio s njom’

Urnebesan govor kuma o tome kako su se mladenci upoznali: ‘Ja sam prvi bio s njom’
24.10.2022.
u 10:20
Pogledaj originalni članak

U govoru kum kaže: "primijetio sam tu posebnu povezanost koju su imali, smijali su se svemu zajedno i gledali su se na poseban način. Vjerojatno ste odmah pomislili kako je to stvarno romantično, ali jedini problem je taj što sam ja u to vrijeme bio u vezi s Rachel. Ja sam prvi bio s njom." Kamera zatim s kuma prelazi na mladence koji, zajedno sa svim svojim gostima plješću i smiju se. No, čini se da između njih troje nema nikakve ljutnje i zamjeranja zbog toga.

U drugom videu kojeg su objavili, kum objašnjava da se zbog toga nikada nije ljutio te da je, dapače, poticao njihovu vezu. Također je objasnio da su oni bili zajedno prije više od deset godina, kada su bili djeca u srednjoj školi. Korisnici Tik Toka brzo su pohvalili kuma, te podijelili u komentarima svoje oduševljenje njegovim govorom.

- Kakav genijalan govor - napisala je jedna korisnica.

- Ovo je pravi muškarac. Shvatio je da on nije pravi za nju, ali i dalje je htio da bude sretna i sada su svi skupa prijatelji. Sjajno - komentirao je drugi. 

No, neki nisu bili uvjereni da je kum sretan zbog para, pa su komentirali njegov izraz lica. "Prilično sam siguran da ima suze u očima, nije ju još prebolio."

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.