prerana smrt pjevača

VIDEO Liam Payne objavio video na društvenim mrežama sat vremena prije smrti, pogledajte što je rekao

Foto: Screenshoot
Foto: Screenshoot
Foto: Jens Kalaene/DPA
Liam Payne
Foto: Gerald Matzka/DPA
Liam Payne
17.10.2024.
u 08:56
Samo sat vremena prije smrti Liam je objavio i video. Payne je bio sa svojom djevojkom Kate, a u kratkom isječku govori o "lijepom danu u Argentini".
Pogledaj originalni članak

Mladi glazbenik i bivši član planetarno poznate grupe One Direction Liam Payne umro je u srijedu u 32. godini života, a ova vijest šokirala je brojne obožavatelje. Payne je nakon raspada poznate grupe nastavio solo karijeru, a pronađen je mrtav u hotelu u Buenos Airesu.

Prije smrti pjevača, policija je pozvana u ovaj hotel zbog "agresivnog muškarca koji bi mogao biti pod utjecajem droga i alkohola". Pjevač se u posljednje vrijeme žalio se na bolove te privlačio pozornost svojim privatnim životom.

Liam je zabrinuo obožavatelje nakon što je u rujnu hitno završio u bolnici tijekom odmora u Italiji. Naime, glazbenik se tada u Italiji na jezeru Como odmarao sa svojom djevojkom, influencericom Kate Cassidy, a putovanjem su htjeli proslaviti godišnjicu njihove veze. Liam je u bolnicu prebačen zbog "nepodnošljive boli" koju su najvjerojatnije izazvali problemi s bubrezima.

Hitna ga je prebacila u bolnicu gdje su ga pregledali i prebacili na odjel gdje je ostao nekoliko dana dok liječnici nisu utvrdili točnu dijagnozu. Glazbenik je južnoamerički dio turneje, također, već ranije otkazao zbog zdravstvenih problema.

Osim zdravlja, mediji su pisali i o tome da je njegova bivša partnerica u utorak izvijestila medije da je poduzela i pravne korake kako bi ga spriječila da komunicira s njezinim prijateljima i obitelji.

Samo sat vremena prije smrti Liam je objavio i video na Snapchatu. Payne je bio sa svojom djevojkom Kate, a u kratkom isječku govori o "lijepom danu u Argentini". 

Pjevač je uz mnoge hitove s One Directionom imao i svoja četiri albuma, a u solo karijeru upustio se nakon raspada grupe i osvojio glazbene top ljestvice svojim prvim hitom "Strip That Down".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.