objavila na Instagramu

VIDEO Maja Šuput nasmijala obožavateljenovim videom Blooma, pogledajte što je uradio

Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Instagram
Maja Šuput
16.10.2024.
u 20:58
- Djeca su stvarno slatka dok izjave glupost. Slatkica predivna. Jednom riječju divno. Božji blagoslov obitelji. Sunce malo. Koliko je sladak - poručili su joj u komentarima obožavatelji
Pogledaj originalni članak

Maja Šuput je svojom objavom na Instagramu nasmijala obožavatelje kada je objavila novi video s Bloomom. - Iz zadnjeg reelsa izdvajamo best of izjavu dana " Tata popuši mi loptu" - napisala je pjevačica uz video u kojem njezin sin nosi loptu. Ovaj video je dobro nasmijao njezine pratitelje. 

- Djeca su stvarno slatka dok izjave glupost. Slatkica predivna. Jednom riječju divno. Božji blagoslov obitelji. Sunce malo. Koliko je sladak - poručili su joj u komentarima obožavatelji. Zbog učestalih nastupa s vremena na vrijeme se dogodi da su Maja i Bloom razdvojeni, no to ne sprječava Blooma da se dobro zabavi. Maja je nedavno u pričama na svom Instagram profilu podijelila nekoliko prizora s jednog rođendana na kojem se njezin mezimac sjajno provodio. 

- A dok je mama jučer pjevala u Dugopolju, Bloom je imao gažu na ročkasu u Zagrebu - napisala je Šuput uz video Blooma dok pjeva u društvu dvije djevojčice, pri čemu ga jedna grli: - Kako njega cure vole - dodala je ponosna majka.

Na sljedećem storiju možemo vidjeti da je zabavi prisustvovala i Iva Todorić, kći poduzetnika Ivice Todorića. Iva je iskoristila priliku za fotografiranje s Bloomom, koji je na kraju završio u njenom naručju. - Na kraju mu je srce ukrala... - šaljivo je zaključila Maja u opisu zajedničke fotografije njenog sina i Todorićeve. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.