U DUGOPOLJU

VIDEO Suze ne staju! Pogledajte jedan od najemotivnijih trenutaka koncerta Marka Perkovića Thompsona

Foto: Boško Ćosić
Marko Perković Thompson
Foto: Boško Ćosić
Marko Perković Thompson
Foto: Boško Ćosić
Marko Perković Thompson
Foto: Boško Ćosić
Marko Perković Thompson
27.09.2024.
u 14:20
Pjesma "Sine moj" u originalnoj izvedbi nalazi se na Thompsonovom albumu "Bilo jednom u Hrvatskoj" koji je povodom izlaska 2006. godine bio najprodavaniji album u jednoj večeri. Aranžman za live verziju pjesme i tekst potpisuje Marko Perković Thompson, a na glazbi je radio s Antom Pupačićem
Pogledaj originalni članak

Najpopularniji i najpoznatiji hrvatski glazbenik, Marko Perković Thompson, predstavlja live verziju hita "Sine moj" sa spektakularnog koncerta održanog u Dugopolju. Jedan od najemotivnijih trenutaka koncerta bila je izvedba pjesme "Sine moj" koju je zajedno s više od 40 tisuća ljudi otpjevao za svog sina, a sve je zabilježeno kamerama u produkciji Croatia Recordsa. 

Pjesma "Sine moj" u originalnoj izvedbi nalazi se na Thompsonovu albumu "Bilo jednom u Hrvatskoj" koji je odmah nakon izlaska 2006. godine bio najprodavaniji album u jednoj večeri. Aranžman za live verziju pjesme i tekst potpisuje Marko Perković Thompson, a na glazbi je radio s Antom Pupačićem. Zahvaljujući Marku Zeljkoviću Zelji koji je odradio režiju i montažu videa, emocije se vide u svakom kadru. Koncert na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju zauvijek će pamtiti svi koji su svjedočili ovom spektaklu, a za one koji su ostali bez karte, uskoro slijedi live audio i videoizdanje ovog spektakularnog koncerta! Bit će to još jedno izdanje koje će upotpuniti i ovako bogatu diskografiju glazbenika čiji se album dugo čeka, a koliko je voljen, potvrđuje i njegov zadnji singl u suradnji s Hrvatskim ružama "Ako ne znaš što je bilo".

Pjesma je u kratkom roku postala veliki hit, na YouTubeu je poslušana više od četiri milijuna puta, a prije nekoliko dana osvojila je i nagradu Cesarica za Hit kolovoza. Svih ovih godina Thompson je ostao dosljedan vrijednostima koje njeguje od samih početaka karijere, a koliko ga publika voli i cijeni, potvrđuju i nedavno održani koncerti u Imotskom i Dugopolju. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.