SUSRET U HOTELU

Žena koja je među posljednjima vidjela Liama Paynea živog svjedočila je šokantnim prizorima: Bilo je to neobično

Žena koja je među posljednjima vidjela Liama Paynea živog svjedočila je šokantnim prizorima: Bilo je to neobično
18.10.2024.
u 14:59
Rebecca je u ekskluzivnom intervjuu za MailOnline rekla: Ušla sam u hotel, a Liam je čekao kraj dizala i bilo je tako jasno da želi da ga netko prepozna, bilo je nešto pomalo očajno u njemu...
Pogledaj originalni članak

Pjevač Liam Payne (31) prije nego što je preminuo u hotelu u Buenos Airesu ponašao se neobično, a primijetili su to i drugi gosti koji su odsjeli u istom hotelu. Samo 36 minuta prije nego što je tragično preminuo snimljen je u predvorju hotela, bio je u društvu dvije djevojke i jednog muškarca, a snimila ga je 28-godišnja Rebecca koja je u tom hotelu odsjela kao gošća na jednom vjenčanju. Daily Mail piše kako joj je bivši član grupe One Direction rekao: "Bio sam u boy bendu, zato sam tako sj..an." Rebecca je bila jedna od posljednjih osoba koja je vidjela Liama prije smrti i video koji je snimila u predvorju hotela snimljen je u 16.26 po lokalnom vremenu, a već u 17.11 sati hitna pomoć je stigla u hotel kako bi pružila pomoć Liamu, ali nažalost nije mu bilo spasa.

Rebecca je u ekskluzivnom intervjuu za MailOnline rekla: Ušla sam u hotel, a Liam je čekao kraj dizala i bilo je tako jasno da želi da ga netko prepozna, bilo je nešto pomalo očajno u njemu. Kada je došao lift, iznenada nam je rekao: 'Da, ja sam Liam! Hajde, uđite sa mnom u lift.' Rekla je kako je s prijateljima ostala čekati sljedeći lift, a s Payneom su u lift ušle dvije djevojke i jedan muškarac koji su s njim bili u pratnji. Rebecca je ispričala kako je u jednom trenutku dok se lift nije zatvorio Liam počeo iz zezancije hvatati jednu od djevojaka za vrat i pretvarao se kao da je guši.

Rebecca je dodala kako se deset minuta kasnije pjevač vratio u predvorje, sjeo je na sofu i držao je laptop u krilu. Rekla je kako je njegovo ponašanje bilo čudno i uznemirujuće, a kada je pročitao poruku koju je dobio, sasvim je poludio.

"Odjednom je uzeo računalo, povikao je..m ti ovo sranje i počeo je udarati računalom o tlo. Svi, a posebno osoblje, bili su stvarno šokirani. Prišla sam mu i pitala ga je li dobro, a on je samo ljutito rekao kako je bio član boy benda i zato je sj..an. U međuvremenu je još dosta puta psovao i onda je uzeo laptop i otišao prema liftu. Nakon što je otišao, Britanac iz njegove pratnje, za kojeg mislim da se zvao Roger, došao je i ispričao se u njegovo ime. Osoblje hotela bilo je izbezumljeno i jako ga je nervozno promatralo. Nikada nisam uzela kokain, ali Payne se ponašao točno onako kako zamišljam da bi se netko ponašao na drogi – nije bio fokusiran, a zjenice su mu bile raširene i ponašao se agresivno", ispričala je Rebecca. Zatim se nakon nekoliko minuta vratio u predvorje, prisjetila se.

Rebecca je rekla: "Ponovno je ušao i samo se spotaknuo i pao na lice. Osoblje je došlo da mu pomogne i vratili su ga u lift i tada sam napravila njegovu posljednju fotografiju. Ubrzo nakon toga stigla je policija i isprva smo mislili da će ga samo izbaciti iz hotela, ali kad je osoblje počelo trčati okolo kao ludo, odjednom smo shvatili ozbiljnost onoga što se dogodilo i doznali smo kako je pao s balkona."

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.