radost

Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' hvali se slikom sina: 'Promijenio mi je život zauvijek'

Foto: Instagram
Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' hvali se slikom sina: 'Promijenio mi je život zauvijek'
29.03.2021.
u 19:30
Želim da je svaki trenutak kojeg provede na svijetu najbolji mogući - slikovito je opisao Muniz uz sliku u kojoj bebu drži u naručju
Pogledaj originalni članak

Zvijezda Malcolma u sredini, Frankie Muniz (35) i supruga Paige Price (28)  pohvalili su se fotografijama svojeg novorođenog sina. 

- Čuo sam da će doživljaj biti velik, ali nisam stvarno očekivao da će moj sin imati tako veliki utjecaj na mene. Iskreno, nisam mislio da je moguće voljeti išta tako puno. Trebalo mi je dugo vremena da napišem objavu zato jer sam 1000 posto opsjednut s njime. Želim da je svaki trenutak kojeg provede na svijetu najbolji mogući - slikovito je opisao Muniz uz sliku u kojoj bebu drži u naručju, piše 24sata.hr. 

Foto: Instagram

Svoju zahvalnost daje i supruzi te poručuje da će prestati voziti motor i da će se potpuno posvetiti odgoju djeteta. I ponosna mama je posvetila objavu svojem sinu.

- Ne postoje riječi kojima mogu izraziti kako se osjećam kao mama. Cijeli život bojala sam se djece i odgovornosti, ali sada prihvaćam taj izazov. - poručuje Price. 

Foto: Instagram

Par se zaručio krajem 2018., a vjenčali su se u veljači 2019. Frankie je rekao da je svaki trenutak dana vjenčanja bio prekrasan. U rujnu prošle godine obznanili su da će dobiti pojačanje u obitelji. 

- Od trenutka kad smo se prvi put probudili zajedno, preko popunjavanja planera za vjenčanje do hodanje prema oltaru s mojom najboljom prijateljicom... Sve je jednostavno bilo baš onako kako smo htjeli.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.