BiH u Ligi nacija

Barišić: Vjerujem da možemo odigrati dobro protiv Njemačke i Mađarske

Barišić: Vjerujem da možemo odigrati dobro protiv Njemačke i Mađarske
08.10.2024.
u 14:15
Igrač basela smatra da  selekcija BiH može pružiti dobar otpor renomiranim protivnicima
Pogledaj originalni članak

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Adrian Leon Barišić vjeruje da najbolji bh. nogometaši mogu pružiti dobre partije u okviru UEFA Lige nacija protiv selekcija Njemačke i Mađarske. Bosna i Hercegovina će u 'listopadskom prozoru' na stadionu „Bilino polje“ u Zenici 11. listopada igrati protiv Njemačke, a tri dana kasnije na istom stadionu protiv Mađarske. Barišić smatra da  selekcija BiH može pružiti dobar otpor renomiranim protivnicima.

- Idemo pružiti Nijemcima dobar otpor. Ako budemo organizirani u defanzivnom dijelu igre kao što smo to učinili u zadnjem meču protiv Mađara, mislim da zaista možemo namučiti Nijemce i pokušati postići gol iz kontranapada. Ofenziva u zadnjem meču protiv Mađara je štekala, analizirali smo kako da stvorimo veći broj prilika i kako smanjiti tehničke greške. Vjerujem da možemo pružiti dobru partiju, a svi znamo što bi nam pobjeda protiv njih donijela – izjavio je Barišić.

Osvrnuo se na nova pravila u taboru reprezentacije BiH koja je nametnuo izbornik Sergej Barbarez.

- Mi smo profesionalci i nitko s tim nema problema. Kako se ponašamo u klubovima, tako se trebamo ponašati u reprezentaciji. Polemika nije bilo, svi su to prihvatili kao jednu normalnu stvar – objasnio je.  

Zadovoljan je svojom formom i nada se da će dobre nastupe u Baselu prenijeti na reprezentaciju.

- U zadnjoj utakmici sam postigao prvi gol za Basel u bitnoj i napetoj utakmici. To mi je dalo još više samopouzdanja. Vjerujem da ću dobru formu prenijeti i na nadolazeće utakmice u dresu reprezentacije BiH – kazao je nogometaš.  

Izrazio je sućut žrtvama i unesrećenim ljudima koje su pogodile poplave i odroni u dijalovima BiH prošlog tjedna.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.