'U-15' reprezentacija

Bez golova u susretu pionira BiH i Crne Gore

Foto: NSBiH
Bez golova u susretu pionira BiH i Crne Gore
05.12.2017.
u 16:02
Pogledaj originalni članak

„U-15“ reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je danas u prijateljskoj utakmici u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici neriješeno 0:0 s odgovarajućom reprezentacijom Crne Gore, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH. 

U prvom poluvremenu je bh. tim imao dvije prilike. Musić je u 10' prošao po desnoj strani, ubacio na drugu stativu ka Sejmenoviću čiji je pokušaj zaustavio golman Ivezić. Pet minuta poslije nakon kornera Grgića, Hadžić loptu šalje preko gola.

Prvu šansu u drugom dijelu igre imali su gosti. Nurković je u 40' šutirao s ruba kaznenog prostora, a lopta je otišla pored gola.

Uzvratio je bh. tim preko Grgića iz slobodnog udarca u 53', ali ni on nije bio precizan. Posljednju priliku na susretu imao je Nezirović u 70', a njegov pokušaj glavom zaustavlja golman Crne Gore.

Trener u bh. pionirskoj reprezentaciji Amir Japaur je nakon utakmice izjavio: „Utakmica je bila korektna i obje ekipe su se trudile. Možemo biti zadovoljni kako su naši momci igrali, s obzirom na to da im je ovo prva utakmica koju su igrali zajedno. Protivnik je kvalitetan i imali su više okupljanja. Ipak, mi smo imali inicijativu i bolje prilike. Očekujem sličnu igru i u drugoj utakmici i pokušat ćemo ostvariti pobjedu.“
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.