Alem Hadžić (17)

Bh. tinejdžer ušao u povijest rukometne Lige prvaka

Foto: RK KONJUH/FACEBOOK
Bh. tinejdžer ušao u povijest rukometne Lige prvaka
10.10.2024.
u 20:12
U timu Pelistera protiv Sportinga zaigrao je mladi kadetski reprezentativac BiH Alem Hadžić (17), izdanak Akademije RK Konjuh iz Živinica
Pogledaj originalni članak

U rukometnoj Ligi prvaka u dvoboju makedonskog Eurofarm Pelistera i portugalskog Sportinga u srijedu navečer, koji je završen rezultatom 24:24, u timu Pelistera u zapisniku je bio mladi kadetski reprezentativac BiH Alem Hadžić. Ovaj 17-godišnjak postao je tako jedan od najmlađih rukometaša u povijesti Lige prvaka koji se našao u rosteru jedne ekipe. Svakako da je ovo bio veliki trenutak za RK Konjuh, ali i bh. rukomet, prenosi sportsport.ba.  U klubu iz Živinica nisu skrivali oduševljenje nakon utakmice.

- Sinoć je izdanak Akademije RK Konjuh, član zlatne i rekorderske generacije RK Konjuh u okviru omladinskih izabranih vrsta, tri godine prvak BiH zaredom i trenutačni kadetski reprezentativac BiH koji je ovog ljeta također ostvario vrhunski rezultat s reprezentacijom BiH, nastupom za svoj klub Pelister u okviru utakmice grupne faze Lige prvaka protiv Sportinga, na još jedan način upisao svoje ime i prezime u povijest naše narančaste obitelji.

Naime, Alem Hadžić bio je u službenom sastavu u utakmici Lige prvaka sa svojim timom Pelister u dvoboju protiv Sportinga, koji je završio neriješenim rezultatom te je Alem na taj način postao najmlađi izdanak našeg RK Konjuh koji je upisao nastup u Ligi prvaka, i to sa 17 godina starosti. Maloljetni "zlatni ratnik" i na ovaj je način pokazao da nismo bez razloga ovu generaciju nazvali zlatnom i da nije bez razloga proglašavan za MVP završnica - naveli su, među ostalim, u četvrtak iz RK Konjuh. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.