živi u okolici Tel Aviva

Bivši golman Hajduka poručio iz Izraela: 'Ne može se više živjeti ovako'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Kale Dreshler - Tvrtko Kale
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Kale Dreshler - Tvrtko Kale
02.10.2024.
u 20:07
"e može se više živjeti da vam netko baca svake 2-3 godine rakete. To mora stati. Gradimo nešto normalno i za budućnost, a da bi se to dogodilo moramo osigurati sigurnost življenja i postojanja", rekao je Drechsler.
Pogledaj originalni članak

"Sve je u redu. Normalno nastavljamo sa životima, iako su rakete za show. Nekome je očigledno zabavno, ali dobro, i ta zabava će proći", poručio je bivši vratar Hajduka Kale Dreshler, koji nakon završetka svoje igračke karijere živi u Izraelu.

"Moramo razmišljati što ćemo ostaviti našoj djeci. Ne može se više živjeti da vam netko baca svake 2-3 godine rakete. To mora stati. Gradimo nešto normalno i za budućnost, a da bi se to dogodilo moramo osigurati sigurnost življenja i postojanja", rekao je Drechsler.

Kale Dreshler je nastupao za više hrvatskih prvoligaša. Poznat kao Tvrtko Kale, čuvao je vrata Dinama, Hajduka i Zadra. U Izraelu se proslavio igrajući za Maccabi Tel Aviv, Hapoel Haifu, Beitar Jeruzalem, Hapoel Petah Tikvu i Maccabi Ironi Kiryat Gat. U Hrvatskoj ga se dobro sjećaju navijači Hajduka. Bio je dio momčadi splitskoga kluba koja je osvojila njihov posljednji naslov prvaka 2005. godine. Tri godine nakon toga postao je prvak Izraela s jeruzalemskim Beitarom. Sada bivši vratar živi u okolici Tel Aviva. 

Kale je svoju karijeru započeo u Lokomotivi, a nakon toga odlazi u Dragovoljac. Nakon brojnih transfera među nekoliko klubova, u Hajduk stiže 2004. godine. Nakon osvajanja titule prvaka, 2006. godine otišao je u švicarski Neuchatel Xamax. U Izrael je stigao iste te godine kada je potpisao za Maccabi iz Tel Aviva. Karijeru je završio 2016. godine u Maccabi Ironi Kiryat Gatu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.