SKANDAL U TURSKOJ

Dijeli se 18+ snimka: Sutkinja (24) snimljena u vrućoj akciji u svlačionici

Foto: Instagram
Dijeli se 18+ snimka: Sutkinja (24) snimljena u vrućoj akciji u svlačionici
09.10.2024.
u 11:14
Na društvenim mrežama i WhatsApp grupama diljem Turske kruži eksplicitna snimka koja prikazuje navodni odnos spomenutog para.
Pogledaj originalni članak

Turski nogomet potresla je nesvakidašnja afera. Riječ je o seks-skandalu u koji su upleteni sutkinja Elif Karaarslan (24) i delegat Orhan Erdemir (61), oboje zaposlenici Turskog nogometnog saveza. Na društvenim mrežama i WhatsApp grupama diljem Turske kruži eksplicitna snimka koja prikazuje navodni odnos spomenutog para.

Elif Karaarslan je bivša talentirana nogometašica Bešiktaša koja je zbog teške ozljede morala prekinuti karijeru i nakon toga se posvetila suđenju. Unatoč njezinoj tvrdnji da ona nije osoba na spornoj snimci iz svlačionice, Turski nogometni savez odmah je reagirao. Karaarslan je suspendirana, a njezina sudačka licenca trajno oduzeta.

Slično je prošao i Orhan Erdemir, bivši sudac turske lige, koji je od 2004. godine bio u mirovini i radio kao delegat. Nakon što je skandal izbio, Savez je odlučio raskinuti svaki oblik suradnje s njim. No, Savez nije tu stao. Osim izbacivanja iz nogometa, najavili su i pravne postupke protiv Karaarslan i Erdemira te će tražiti financijsku odštetu zbog štete nanesene ugledu organizacije.

Skandal je izazvao burne reakcije u turskoj javnosti i dodatno narušio povjerenje u nogometne institucije.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.