NIZOZEMCI TVRDE

Dinamo i Feyenoord dogovorili transfer? Fantastični Ivanušec prodan ispod cijene

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinamo i Feyenoord dogovorili transfer? Fantastični Ivanušec prodan ispod cijene
27.07.2023.
u 21:00
Sporazumom o kojem piše nizozemski De Telegraaf, Dinamu bi bilo isplaćeno 8 i pol milijuna eura odštete te bonusi za učinak
Pogledaj originalni članak

Nizozemski De Telegraaf javlja kako je Luka Ivanušec dogovorio transfer s Feyenoordom i potpisat će za prvaka Nizozemske. Dodaju i kako je Ivanušec već ranije dogovorio osobne uvjete i detalje četverogodišnjeg ugovora i da se čekao samo dogovor među klubovima.

Sporazum kojem se približavaju hrvatski i nizozemski prvak Dinamu bi zajamčio odštetu od 8 i pol milijuna eura te bi uz to trebali biti isplaćeni i bonusi ovisno o učinku, navode Nizozemci.

Transfermarkt navodi kako je njegova cijena 12 milijuna eura, što bi značilo da je ovakav dogovor izrazito povoljan za Feyenoord. Podsjetimo, Nizozemci nastoje pojačati momčad za nastup u Ligi prvaka. 

"U sklopu toga već je potrošeno 16.7 milijuna eura na Ramiza Zerroukija i Calvina Stengsa, a sada su preostali još krilo i napadač. Golgeter kojeg Feyenoord želi je Ayase Ueda, koji je prošle sezone u Belgiji postigao 24 gola za Cercle Brugge. No, njegov klub još traži previše, za razliku od Dinama, koji je dogovorio cijenu za Ivanušeca", navodi Telegraaf.

Ivanušec je u Dinamo stigao prije pet godina iz Lokomotive za 3 milijuna eura. Tijekom tog vremena odigrao je 168 utakmica te upisao 35 golova i 18 asistencija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.