UNOSNA POBJEDA

Dinamo je pobjedom zaradio golem novac! Evo koliko im se slilo u blagajnu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
dinamo - salzburg
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
dinamo
24.10.2024.
u 07:13
U blagajnu su spremili čak 2.1 milijuna eura. Toliko svaki klub dobiva za pobjedu u inicijalnoj fazi natjecanja
Pogledaj originalni članak

Dinamo je sinoć uspio upisati prvu pobjedu u ovosezonskom izdanju Lige prvaka. Austrijske doprvake su svladali s 2:0 te tako konačno došli do tri boda u Ligi prvaka. Dinamo je ovom pobjedom zaradio pozamašan iznos. U blagajnu su spremili čak 2.1 milijuna eura.

Toliko svaki klub dobiva za pobjedu u inicijalnoj fazi natjecanja. Daleko je to više od 700 tisuća eura koliko su dobili za remi s Monacom. Plavi tako imaju razloga slaviti nakon poprilično razočaravajućeg remija protiv Istre u Hrvatskoj nogometnoj ligi te s novim elanom prionuti na domaće pobjede i povratak na vodeće mjesto u ukupnome poretku.

Podsjetimo, Liga prvaka se ove sezone igra u novome formatu s 36 klubova. Najboljih osam nakon osam kola će izravno ići u nokaut fazu dok će oni koji se plasiraju na bilo koje od devetog do 24. mjesta svoj prolazak tražiti kroz doigravanje. Klubovi koji budu niže plasirani automatski ispadaju iz svih europskih natjecanja za ovu sezonu. Trenutno je Dinamo na 22. mjestu, a u četvrtome kolu (5. studenoga) igra protiv Slovana iz Bratislave.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.