JAKIROVIĆU OTKAZ

Evo tko će voditi Dinamo dok u Maksimiru ne pronađu dugoročnog trenera

Evo tko će voditi Dinamo dok u Maksimiru ne pronađu dugoročnog trenera
19.09.2024.
u 11:50
Sandro Perković je u Dinamovu stožeru bio još u sezoni 2021/'22. u mandatima trenera Željka Kopića i Ante Čačića pri čemu su osvojili naslov prvaka. Potom je proveo uspješnih šest mjeseci u Latviji gdje je vodio momčad Rige
Pogledaj originalni članak

Sergej Jakirović više nije trener Dinama. Jakirović (47)  je dobio otkaz u maksimirskom klubu nakon remija s Rijekom i poraza od Hajduka u prvenstvu, te teškom porazu u Muenchenu od Bayerna (2-9) u prvom kolu Lige prvaka.

Jakirović je na Dinamovu klupu sjeo krajem kolovoza prošle godine, kada je stigao iz Rijeke, a s Modrima je upisao ukupno 41 pobjedu, devet remija i deset poraza.

Sada je na Dinamu da pronađe novoga trenera. Prvu momčad će kratkoročno do odluke o novom dugoročnom trenerskom rješenju voditi dosadašnji član stručnog stožera, Sandro Perković.

Sandro Perković je u Dinamovu stožeru bio još u sezoni 2021/'22. u mandatima trenera Željka Kopića i Ante Čačića pri čemu su osvojili naslov prvaka. Potom je proveo uspješnih šest mjeseci u Latviji gdje je vodio momčad Rige. Od veljače 2023. ponovno je u Maksimiru pri čemu je, uz glavne trenere Čačića, Igora Bišćana i Sergeja Jakirovića, sudjelovao u osvajanju nova dva naslova prvaka i jednom pokalu pobjednika Kupa. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.