FOTO: HNK Grude krenuo u veliki projekt obnove klupskih prostorija i stadiona!

FOTO: HNK Grude krenuo u veliki projekt obnove klupskih prostorija i stadiona!
24.02.2024.
u 09:10
Pogledaj originalni članak

Od svojeg imenovanja nova uprava HNK Gruda je bila aktivna te je na njezinu inicijativu u suradnji s općinom Grude izrađen glavni projekt nadogradnje objekta na stadionu Elić Luka kojom su planirani kafić, teretana, dvorana za sastanke i uredske prostorije za funkcioniranje kluba.

Radi se o dugoročnijem projektu, za čiju prvu fazu se priprema financijska konstrukcija, i realizacija kojeg će predstavljati značajan infrastrukturni i organizacijski iskorak za kolektiv HNK Grude koji okuplja stotine mladih s područja općine Grude i u kojem se posljednjih godina rade dobre stvari.

Napravljeno je pomoćno igralište s umjetnom travom, postavljena je nova rasvjeta, za što ugodniji boravak u krugu stadiona Elić Luka, kako za igrače tako i za navijače.

Osim predstavljanja projekt nadogradnje HNK Grude pokreće veliku navijačku akciju "Kupi navijačku stolicu i podrži svoj klub".
Iz HNK Grude pozivaju sve navijače da budu dio ove priče na Elić Luki.

Svi koji žele biti dio akcije i pomoći kupovinu stolica za HNK Grude mogu to učiniti uplatom 30 KM za 1 stolicu putem UniCredit banke. Broj računa je 3381402200244115, IBAN BA393381404877472730 i SWIFT: UNCRBA22.

Iz kluba su priopćili da će imena kupaca biti objavljena na društvenim mrežama kluba, donosi portal Grude.com.

HNK Grude
HNK Grude
HNK Grude
HNK Grude
HNK Grude

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.