PEH ZA LAUŠEVIĆA

FOTO Strašna ozljeda napadača Željezničara na humanitarnoj utakmici

Foto: FK Željezničar
Napadač Želje slomio nogu
Foto: FK Željezničar
Napadač Želje slomio nogu
Foto: FK Željezničar
Napadač Želje slomio nogu
Foto: FK Željezničar
Napadač Želje slomio nogu
13.10.2024.
u 14:15
Utakmica sa Stupčanicom u Olovu završila je remijem (1:1), ali je rezultat pao u drugi plan zbog loma noge Ognjena Lauševića (18). Tešku je ozljedu svoga igrača potvrdio i trener Želje Denis Ćorić
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Željezničara u petak su u Olovu s domaćinom Stupčanicom, inače trenutačnim liderom Prve lige FBiH, na stadionu Danac  igrali humanitarnu utakmicu za stradale u nedavnim poplavama na području sjeverne Hercegovine i središnje Bosne. Utakmica koja je završila remijem (1:1) pala je u drugi plan zbog strašne ozljede Ognjena Lauševića, napadača Željezničara, koji je slomio nogu, javlja Klix. Tešku je ozljedu svoga igrača nakon utakmice potvrdio i trener Želje Denis Ćorić.

- Nadam se da smo danas koliko-toliko doprinijeli onome zbog čega smo ovdje, humanitarnoj svrsi za područja u kojima se dogodila tragedija. Dali smo šansu igračima koji su manje igrali u službenim utakmicama, a žao mi je Lauševića. Lom noge je strašna ozljeda i utakmica je sada totalno u drugom planu. Žao mi je dečka i želim mu sve najbolje, da se što prije oporavi - rekao je nakon utakmice Ćorić.

Laušević ima tek 18 godina, a u tim s Grbavice došao je proteklog ljeta iz srbijanskog Teleoptika. Još uvijek nije upisao službeni debi za Plave, a sada ga čeka višemjesečna stanka.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.