ODLAZAK HRVATSKOG NAPADAČA

Gazzetta: Ante Rebić napušta Milan zbog zdravstvenih problema. Rossoneri već pronašli zamjenu

Gazzetta: Ante Rebić napušta Milan zbog zdravstvenih problema. Rossoneri već pronašli zamjenu
11.01.2023.
u 16:54
Pogledaj originalni članak

Prema pisanju uglednih talijanskih novina Gazzette dello Sporta, bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić na izlaznim je vratima San Sira. 29-godišnji napadač stigao je u Milan prije četiri godine iz Eintrahcta, ali ove sezone skuplja mrvice od minutaže kod trenera Stefana Piolija. Rossoneri su navodno već pronašli u zamjenu u liku Hakima Ziyecha koji također grije klupu u Chelseaju i spreman je za nove izazove. 

Rebić je ove godine zabio tri gola uz dvije asistencije u 14 utakmica za Milan u svim natjecanjima, a čini se da se njegovom angažmanu u klubu bliži kraj. Gazzetta piše da je Milan spreman prodati hrvatskog napadača kako bi se otvorilo mjesto za novo pojačanje te da su u klubu zadovoljni njegovom igrom, ali istovremeno zabrinuti za Rebićevo zdravstveno stanje jer je podložan ozljedama. 

- Ovu sezonu otvorio je golom protiv Udinesea, gdje Giroud nije bio najbolji, ali taj leteći start pokazao se optičkom varkom jer je Rebić ubrzo otišao u drugi plan. Giroud i Leao zauzeli su mjesta pod svjetlima reflektora, a on se zadovoljio mrvicama - piše Gazzetta i dodaje: - Od jedne do druge ozljede, to mu se događa već drugu sezonu. I tako se u "rossonerima" pitaju: čekati da se prvi Piolijev strijelac Milana vrati na vrh i ponovno dobije nadahnuće dobrih vremena ili pogledati okolo i uložiti na drugačiji profil igrača? - komentar je najčitanijeg sportskog lista na 'čizmi'.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.