Ivan Leko:

Hajduku nedostaje četiri-pet igrača, a o krizi u Dinamu ne razmišljam

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajduku nedostaje četiri-pet igrača, a o krizi u Dinamu ne razmišljam
21.01.2023.
u 08:56
Pogledaj originalni članak

Novi trener Hajduka Ivan Leko vodit će splitski klub u prvoj službenoj utakmici u nedjelju od 15 sati, kad na Poljud stiže Šibenik. Leku su na konferenciji za novinare uoči te utakmice pitali stoji li još pri izjavama da Hajduku nedostaje četiri-pet igrača.

- Stojim iza svake svoje riječi. Rekao sam to zato što nam je otišlo sedam-osam igrača. Zapravo sam malo i rekao. Nisu te riječi pale s Marsa, znamo što želimo. Kad želite dovesti nekoga, morate biti sigurni da će se uklopiti i karakterom, psihički, za to je potrebno neko vrijeme. Znate gdje i što tražimo - rekao je Leko.

Koga biste od svojih nekadašnjih suigrača doveli u klub?

- Doveo bih Tudora, Vučka i Skoku. Na prvu, ako moram nešto reći. Naravno, doveo bih Srnu te Ivana Perišića - rekao je Leko te se osvrnuo na mlade igrače priključene prvoj momčadi:

- Trojica-četvorica igrača doista su me ugodno iznenadila. Trebaju nastaviti “provocirati”. To je put kojim trebaju ići i čekati priliku. Sve ovisi o njima.

Kako se u Hajduku prati upravljačka kriza u Dinamu?

- Ne razmišljamo o tome. Svaki klub ima dobrih i loših trenutaka. Imamo mi puno svojih stvari koje moramo napraviti, trebamo iskoristiti vrijeme na ono na što mi možemo utjecati da budemo spremni i dobro igramo. Sve ostalo je gubljenje vremena i energije - rekao je Leko. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.