GRČKI IZBORNIK:

Hrvatska je zabila golove uz našu veliku pomoć

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Hrvatska je zabila golove uz našu veliku pomoć
10.11.2017.
u 07:13
U drugoj utakmici moramo izgledati puno bolje, moramo parirati Hrvatskoj u sredini terena, tek se onda možemo nadati pobjedi, kaže Skibbe.
Pogledaj originalni članak

Čestitam Hrvatskoj na velikoj pobjedi, mislim da su četiri gola zabili uz našu veliku pomoć. Posebno tu mislim na prvi i četvrti pogodak, gdje smo ozbiljno pogriješili, ali Hrvatska je u prvom dijelu radila veliki pritisak na nas. Mi nismo bili spremni odgovoriti na taj stil igre - rekao je grčki izbornik Michael Skibbe nakon teškog poraza protiv Hrvatske (1:4), piše Goal.

Dodao je kako neće biti lako u uzvratu.

- U nastavku smo bili bolji, igrali dosta bolje, imali neke prigode, ali na kraju mislim da je rezultat zaslužen. U ovom trenutku Hrvatska je u dobroj poziciji, neće nam se biti lako podignuti nakon ovog poraza. Ali, pred nama je još 90 minuta. Uz malo sreće mogli smo zabiti za 4:2 u zadnjoj minuti, to bi izgledalo puno ljepše. U drugoj utakmici moramo izgledati puno bolje, moramo parirati Hrvatskoj u sredini terena, tek se onda možemo nadati pobjedi. Pa možda i nekom većem uspjehu.

Skibbe je naglasio da ovo nije bila prava slika Grčke.

- Ali, kada tako pogriješimo kod prvog i četvrtog gola, teško je parirati Hrvatskoj. Mi možemo puno bolje, siguran sam da će tako biti u nedjelju. Svi smo zajedno momčad, svi radimo pogreške. Ja kao izbornik, tako i igrači na terenu. Ne mislim da sam večeras napravio puno pogrešaka, ali u nogometu svi griješimo.

Vjeruje u potporu navijača.

- Sigurno će u uzvratu biti puno navijača, svi oni zanju gdje smo bili prije dvije godine, a gdje smo danas. I vjerujem da ćemo imati veliku podršku navijača.

Sokratis Papastathopoulos je bio vrlo opasan naprijed, zabio je gol...

- Nismo bili pravi, Hrvatska je bila bolja, a mi nikad nismo načinili toliko pogrešaka. Takve pojedinačne pogreške dosad nismo radili. Ne, ne slažem se da je problem u sustavu igre, nije kriv izbornik. U nedjelju očekujemo pun stadion, 90 posto smo ispali, ali mporamo pokazati da mi nismo momčad koja gubi 4:1. Igrat ćemo kao da je 0:0, uzdignute glave - kazao je Sokratis.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.