UPUTIO KRITIKE

Kovačića je ozlijedio sin premierligaške ikone, a Guardiola je bio jako bijesan nakon utakmice

Foto: Phil Noble/REUTERS
Kovačića je ozlijedio sin premierligaške ikone, a Guardiola je bio jako bijesan nakon utakmice
25.08.2024.
u 16:45
Guardiola i Kovačić, kao i ostala kompanija Manchester Cityja dobro znaju Delapa koji je ovog ljeta prešao iz Cityja u Ipswich za 17 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić ozlijedio se na utakmici između Manchester Cityja i Ipswicha (4-1) te je njegov nastup u Ligi nacija kod znakom upitnika. Kovačić se ozlijedio u duelu s 21-godišnjim Laimom Delapom.

"Nisam razgovarao s liječnicima pa ne znam koje je točno stanje njegove ozljede, ali mislim da je bio udarac. Znamo kakav je igrač Delap, vrlo je agresivan u igri. Imamo šest, sedam dana do sljedeće utakmice i vidjet ćemo hoće li se moći oporaviti", rekao je trener građana Pep Guardiola.

Guardiola i Kovačić, kao i ostala kompanija Manchester Cityja dobro znaju Delapa koji je ovog ljeta prešao iz Cityja u Ipswich za 17 milijuna eura. A tko je zapravo Liam Delap?

Radi se o sinu legende Stokea i ikone Premier lige Roryja Delapa, upamćenog po bacanju dalekometnih autova. U idućem kolu City će u goste West Hamu, a Ipswich dočekuje Fulham.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.