PAO NA DNO

Kruži šokantna vijest da je Dani Alves počinio samoubojstvo u zatvoru. Brzo su reagirali odvjetnici

Foto: POOL/REUTERS
Kruži šokantna vijest da je Dani Alves počinio samoubojstvo u zatvoru. Brzo su reagirali odvjetnici
10.03.2024.
u 19:38
Nije dugo trebalo da se uzburkaju duhovi u javnosti, mnogi su se pitali da li je stvarno moguće da Alves više nije živ...
Pogledaj originalni članak

Jučer su iz Brazila prostrujile navodne informacije da je legendarni brazilski nogometaš Dani Alves izvršio samoubojstvo, a te vijesti su se munjevito proširile društvenim mrežama. Nije dugo trebalo da se uzburkaju duhovi u javnosti, mnogi su se pitali da li je stvarno moguće da Alves više nije živ...

Zbog cijelog kaosa reagirao je Danijev PR tim, zajedno s odvjetnicima, te su demantirali takve navode i potvrdili da je slavni Brazilac živ, odnosno da se radi o običnim tračevima.

Jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti, koji je u fantastičnoj karijeri osvojio 43 trofeja s najvećim europskim klubovima (Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG) i dvaput s Brazilom bio osvajač Copa Americe, osuđen je prošlog mjeseca na četiri i pol godine zatvora jer je 30. prosinca 2022. godine u VIP dijelu noćnog kluba u Barceloni silovao 23-godišnjakinju.

Djevojku je odveo u WC, u jedini dio noćnog kluba koji nije pokriven kamerama, navodno je prvo tražio oralni seks, a nakon što je ona odbila, silovao ju je. Tužiteljstvo je tražilo od devet do maksimalnih 12 godina zatvora, ali osuđen je na četiri i pol godine kazne. Alvesovi odvjetnici najavili su tužbu što znači da slučaj nije zaključen, no Brazilac i dalje ostaje iza rešetaka.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.