KAPETAN ARGENTINE

Messi dok je najavljivao polufinale s Hrvatskom: 'Što je, glupane? Što gledaš?'

Foto: Bestimage
Messi dok je najavljivao polufinale s Hrvatskom: 'Što je, glupane? Što gledaš?'
10.12.2022.
u 11:45
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Argentine svladali su u četvrtfinalu Nizozemsku 6-5 (2-2, 2-2, 1-0), nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca te će u polufinalu svjetskog prvenstva, u utorak od 20 sati, igrati protiv Hrvatske. Prvi pogodak, u 35. minuti, postigao je igrač madridskog Atletica Nahuel Molina. U 73. je Argentina povećala na 2-0 golom Lionela Messija iz jedanaesterca, ali je u 83. i 111. minuti s dva gola uzvratio Wout Weghorst. Nakon što nije bilo golova u produžecima odluka je pala u jedanaestercima gdje je argentinski vratar Emiliano Martinez obranio prva dva udarca, a pogodak za prolaz „gaučosa“ zabio je Lautaro Martinez.

- Argentina je među četiri najbolja na svijetu jer ovi igrači pokazuju da znaju igrati svaku utakmicu s istom željom i istim intenzitetom. Pun sam veselja, pun sreće. Prošli smo i to je impresivno. Ne možete postaviti tako lošeg suca za utakmicu ovakve veličine. Vjerujem da se Fifa mora pobrinuti za to - rekao je Messi.

Zatim se osvrnuo na polufinale s Hrvatskom.

- Bit će to vrlo teška utakmica. Hrvatska je dokazala da je jako dobra i vidjeli smo da, ako ih pustimo da igraju, imaju jako dobre igrače koji znaju s loptom, posebno u veznom redu.

A neobična situacija dogodila se dok je Messi nakon utakmice davao izjavu argentinskom novinaru.

- Što gledaš? Što hoćeš? Miči se tamo, glupane - rekao je vidno nervozni Messi nepoznatoj osobi iza kamere.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.