Mourinho je tješio Livakovića zbog loše forme. Uključio se i Modrić! Uspjelo je

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Mourinho je tješio Livakovića zbog loše forme. Uključio se i Modrić! Uspjelo je
19.09.2024.
u 07:58
Pogledaj originalni članak

Fenerbahče je odlično ušao u novu sezonu turske Superlige: četiri pobjede i jedan remi, 13 postignutih i dva primljena gola, i to u istoj utakmici. Znači, hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković je četiri puta ostavio mrežu netaknutom. 

Iako je prošle sezone nerijetko na golu bio nesiguran, novi trener Jose Mourinho ga je htio pošto-poto zadržati. Obavili su sastanak u četiri oka u kojem mu je Mourinho rekao:

"Želim tebe, neću tražiti da mi osiguraju sredstva za novog golmana". Kruže priče da je Special One tražio savjet od Luke Modrića s kojim je dugo vremena surađivao u Realu. 

Navodno su se njih trojica našli i porazgovarali o Livakovićevoj formi i nesigurnosti. Modrić mu je rekao: "Ne smiješ se bojati pogriješiti, događa se svima, nisam ni ja savršen". 

Znamo da je golman pola momčadi i da je nebitno jesi li pružio maestralnu partiju jer ako napraviš samo jednu pogrešku, ali ujedno i ključnu za konačan rezultat, pamte te isključivo po tome. Vjerojatno zato i je toliko nesiguran i boji se napraviti grešku. Na kraju krajeva, Dinamov Ivan Nevistić jučer je primio devet golova protiv Bayerna, a nitko mu ništa ne zamjera jer ni za jedan nije glavni krivac. Prema prikazanoj formi u Feneru, Livaković bi još dugo mogao biti hrvatska jedinica.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.