Posušje

Na Mokrom docu i noćni treninzi

Na Mokrom docu i noćni treninzi
12.10.2016.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Iz HSK Posušje pristižu vijesti kako je posuški drugoligaš prepun mladih u svim kategorijama i dostigao je blizu 300 članova. Spominje se trener Damir Ramljak koji je privukao zaista veliki broj kadeta na treninge. Dobro ozračje oko kluba i odlični rezultati sve više i više privlače mlade u nogometni klub iz Posušja. Trener Ramljak uveo je noćne treninge na gradskom stadionu Mokri dolac, što se svidjelo dečkima koji vole nogomet iznad svega. Gotovo u svim kategorijama bilježe se zapaženi rezultati. Svi u klubu i oko kluba, treneri pa i roditelji, trude se maksimalno da njihovi mladi budu dobri sportaši, a to je već vidljivo i na međunarodnim nastupima posuških nogometnih nada.

Inače, kad je u pitanju prva ekipa, u derbiju 10. kola Druge lige FBiH Jug Posušje je gostovalo u Mostaru kod bivšeg prvoligaša Branitelja. Slišković je izveo šaroliki sastav, a u špici je stajao odlični Jure Glavina. U prvim minutama meča igralo se na sredini terena i nije bilo značajnih prilika. U 15. minuti susreta Jure Glavina zaledio je sportski centar Rodoč, šutirao je s 40 metara i pogodio za erupciju oduševljenja gostujućih navijača. Nakon gola Posušje je nastavilo još jače, a Glavina je promašio veliku priliku. U 40. minuti došlo je do poravnanja rezultata. Rezultat na semaforu nije dugo stajao 1:1 jer uskoro odlični Jure Glavina prolazi pet igrača i puca, lopta se odbija do Bože Bešlića koji matira vratara Branitelja. Rezultatom 1:2 otišlo se na odmor.

U drugom dijelu nije bilo lijepog nogometa. Posušje je taktički privelo utakmicu kraju i slavlje je moglo početi. Slisković je i ovaj put pogodio s taktičkim zamislima. Na utakmici u Mostaru istaknuo se veznjak Krešimir Crnogorac i Jure Glavina.

Posušje je tako smanjilo zaostatak za Igmanom i sada je drugoplasirana momčad prvenstva. Sljedeću nedjelju na Mokri dolac stiže jablanička Turbina. Navijači se nadaju kako će serija dobrih rezultata biti nastavljena i protiv Jablaničana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.