JAVILA SE IZ BOLNICE

Napustila je Hrvatsku i promijenila državljanstvo pa prolazila kalvariju. Sada je operirala tumor

Napustila je Hrvatsku i promijenila državljanstvo pa prolazila kalvariju. Sada je operirala tumor
08.02.2024.
u 17:54
Kim Clijsters, Sloane Stephens, Caroline Garcia i Sara Errani samo su neke od poznatih igračica koje su joj javno poželjele što brži oporavak
Pogledaj originalni članak

Hrvatska tenisačica koja nastupa pod zastavom Australije Ajla Tomljanović, izbivat će jedno vrijeme s terena zbog operacije benignog tumora na maternici. Ajla se putem Instagrama javila iz bolničkog kreveta iz Sjedinjenih Američkih Država i potvrdila da je bila podvrgnuta zahvatu uklanjanja mioma te da nekoliko tjedana neće moći igrati.

- Pozdrav svima, nažalost neću se natjecati nekoliko tjedana. Jako sam se veselila sljedećim natjecanjima na tvrdoj podlozi. Morala sam ukloniti neke miome maternice i gledat ću teniske mečeve od kuće dok se liječim. Bit ću uskoro natrag - napisala je Tomljanović.

Kim Clijsters, Sloane Stephens, Caroline Garcia i Sara Errani samo su neke od poznatih igračica koje su joj javno poželjele što brži oporavak.  AjlA je prošle godine prolazi kroz jako teško razdoblje. Ozljeda koljena izbacila ju je s terena pa praktički nije nastupala. Odigrala je svega tri meča - prošla jedno kolo na US Openu i ispala u prvom kolu u Meksiku. To se vidjelo i na njenom renkingu budući da je trenutačno tek 593. tenisačica na WTA ljestvici.

Tomljanović je svojedobno bila 32. tenisačica svijeta i igrala u polufinalu Wimbledona i US Opena. U karijeri je samo od nagrada na turnirima zaradila gotovo šest milijuna dolara.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.