JOŠ JEDAN SKANDAL

Nogometna ikona krenula se skidati pred kamerama usred emisije: 'Revolucija je počela!'

Foto: Xscreenshot
Nogometna ikona krenula se skidati pred kamerama usred emisije: 'Revolucija je počela!'
18.08.2024.
u 20:38
Gledatelji su bili šokirali raspletom i govorilo se da je Francuz potpuno poludio, da bi se kasnije saznalo da je taj skandal bio dio plana zbog promocije prijenosa utakmica Premier lige
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji napadač Manchester Uniteda i francuske reprezentacije Eric Cantona jedan je od najkontroverznijih nogometaša u povijesti. Upamćen po napadu i udaranju jednog od navijača 1995. godine, a da od tada, pa do danas njegovim kontroverzama nema kraja, pokazala je i scena koju je izazvao u petak u emisiji uoči utakmice Manchester Uniteda i Fulhama.

Naime, čitavu emisiju je bio nezainteresiran, kao da ga je netko prisilio da bio dio iste. Na pitanje tko će osvojiti Premier ligu rekao je: "Vidjet ćemo, vidjet ćemo", vjerojatno je htio reći "Manchester United", ali i sam zna da su njegovi crveni vragovi daleko od favorita za osvajanje Premier lige.

Onda je nastao kaos. Voditeljica ga je pitala:

"Što možete očekivati Vi i milijuni navijača Manchester Uniteda koji će i putem televizije pratiti kako se sezona razvija?", a on je odgovorio:

"Televizija? Da, televizija", zatim je odbacio mikrofon, skinuo sako i kravatu, izvadio mobitel, kamerama pokazao jednu od snimki s utakmica i rekao:

"Ovo zovete lijepom igrom, ali koliko ljudi na ovom svijetu nema televiziju? Što s njima? Kako će oni moći gledati? Da bi igra bila stvarno lijepa morala bi biti svugdje, a ne samo na zidu ili u birtiji. Revolucija je počela", nakon toga je izašao iz studija.

Gledatelji su bili šokirali raspletom i govorio se da je Francuz potpuno poludilo, da bi se kasnije saznalo da je taj skandal bio dio plana zbog promocije prijenosa utakmica Premier lige.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.