RASTANAK S POLJUDOM

Perišić želi otići iz Hajduka, ali neće moći tek tako! Klub koji ga želi mora ispuniti jedan uvjet

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Perišić želi otići iz Hajduka, ali neće moći tek tako! Klub koji ga želi mora ispuniti jedan uvjet
28.08.2024.
u 16:30
Prvo je došao na polugodišnju posudbu, a u srpnju je potpisao jednogodišnji ugovor. Međutim, ubrzo je nakon svađe sa trenerom Gattusom rekao da želi otići
Pogledaj originalni članak

Splićani su pali u trans kad su na zimu saznali da Ivan Perišić dolazi u Hajduk, doduše ozlijeđen, ali ipak dolazi. Kad je prvi put ušao u igru kao zamjena, pali su u još veći trans, međutim...

12 nastupa, tri od prve minute, jedan gol, vidjelo se da to nije onaj stari Ivan Perišić. Mada pitanje je jel bi on uopće i otišao u Hajduk da u Tottenhamu nije doživio tešku ozljedu zbog koje ga mjesecima nije bilo na terenu. Prvo je došao na polugodišnju posudbu, a u srpnju je potpisao jednogodišnji ugovor. Međutim, ubrzo je nakon svađe sa trenerom Gattusom rekao da želi otići, a na njegovom Instagram profilu uslijedio je niz negativnih komentara kako obično biva u Splitu.

Naravno, on želi otići, ali Hajduk ga ne pušta besplatno, barem zasad. U periodu od idućih tjedan dana (29. kolovoza - 5. rujna) klub koji ga želi, morat će Hajduku isplatiti 200 tisuća eura.

U Hajduku su kola potpuno krenula nizbrdo. Splićani su već četiri boda iza prvoplasiranog Dinama, a iz Konferencijske lige su ispali od Ružomberoka direktno na tu, za Hajduk ukletu Veliku Gospu. Ako se ovako nastavi, u Splitu bi se vrlo brzo mogli pozdraviti s ovosezonskim trofejima, a i Gattusu se stolica odavno trese.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.