Još jedan uzlet posuške košarke

Petra Bošnjak dobila poziv za pripreme reprezentacije Hrvatske

Petra Bošnjak dobila poziv za pripreme reprezentacije Hrvatske
18.12.2015.
u 07:44
Posuška mladost nadarena je i uz stručan rad mnogi mogu daleko dogurati
Pogledaj originalni članak

Pa je l' to moguće! Svakog dana iz grada podno Radovnja, gdje sport cvjeta najljepšim izdancima, stižu izuzetno lijepe vijesti. Tako je i jučer bilo nakon što je iz ŽKK Posušje procurila vijest kakao je na adresu kluba pristigla radosna vijest pred Božić. Naime, Hrvatski košarkaški savez uputio je posuškom ŽKK obavijest o pozivu nadarene mlađe kadetkinje Petre Bošnjak (rođena 2002. godine) na pripreme u mlađekadetsku reprezentaciju Hrvatske.

Novo priznanje

Iz ŽKK Posušje, kojega vode treneri Robert Jurišić i Mario Karoglan, ističu da je ovo još jedno priznanje za Posušje, klub te za vrijednu Petru. Porazgovarali smo i s trenerom Robertom Jurišićem kojemu je košarka dugo u srcu i danas vrijedno radi s ciljem da se sve više mladih Posušja iskažu i izvan svoga mjesta.

Vjerujemo u Petru

– Trudimo se odraditi sve svoje zadaće na treninzima i susretima te imati dobru suradnju sa svima. Teška su vremena, ali s našom upravom idemo dalje bez većih poteškoća. Petra je vrijedna cura, a igra u svim kategorijama i poziv u reprezentaciju je potvrda njene vrijednosti. Uvjereni smo svi mi i klubu kako će Petra nastaviti stopama dviju već poznatih Posušanki Ana-Marije Begić i Andree Marić, naglasio je Jurišić. Pripreme hrvatskih kadetkinja održat će se u Požegi od 2. do 8. siječnja 2016. godine, a svi su Posušani radosni i za taj novi i vrijedni sportski iskorak Petre Bošnjak.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.