Mali nogomet

Posušaci briljirali u Makarskoj

Posušaci briljirali u Makarskoj
24.12.2015.
u 07:31
Dvije momčadi na jakom regionalnom turniru Makarana 2015. Branitelji naslova Svadbeni salon Bagušić u utakmici prvog kola pobijedili su čak 7:1 te su najavili da će i ove godine biti jedni od favorita
Pogledaj originalni članak

Posuški sportaši ne miruju. Dva posuška sastava sudionici su poznatog MNT Makarana 2015. Na turniru nastupaju brojne ekipe iz Hrvatske i BiH, a među njima su dvije posuške, Mrvelji/Binvest i prošlogodišnji pobjednici Svadbeni salon Bagušić. Mrvelji/Binvest su već odigrali dvije utakmice.

Protivnik im je bila ekipa Konoba Panorama protiv kojih su slavili 6:3. Strijelci su bili Dominik Begić, Zvonimir Begić, Ivan Mandurić i Krešimir Crnogorac (3). Malonogometaši Mrvelji/Binvest uspješni su bili i u utakmici 1. kola po skupinama. Rezultatom 8:6 pobijedili su ekipu Kingtrade. Strijelci za posuški sastav bili su Zvonimir Begić (4), Dominik Begić (2), Ivan Jurišić i Marko Jukić.

Vrijedi napomenuti kako je ekipa Svadbeni salon Bagušić lani bio pobjednik jakog turnira što su sportski proslavili. U utakmici prvog kola pobijedili su čak 7:1 te su najavili da će i ove godine biti jedni od favorita. Golove su postigli Josip Bagarić (3), Ivan Petric (2), Vladimir Čutura i Josip Serdarušić. Uz terenu su bili i posuški navijači te Hercegovci koji žive i rade u Makarskoj i okruženju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.