TRENER GOŠK-a

Pranjić: Pristao bih ispasti iz lige, samo da se ne ponovi ova tragedija

Foto: GOŠK Gabela
Pranjić: Pristao bih ispasti iz lige, samo da se ne ponovi ova tragedija
09.10.2024.
u 17:13
Da se može bilo što uraditi, ja bih pristao, iskreno. Odmah bih pristao ispasti iz lige samo da vratimo ljudima sve što su izgubili u pogođenim područjima, ali, nažalost, ne možemo to vratiti. Iskrena sućut svima - rekao je Pranjić
Pogledaj originalni članak

Trener premijerligaša GOŠK-a iz Gabele Danijel Pranjić, bivši Vatreni, u izjavi za službenu klupsku stranicu istaknuo je kako bi pristao ispasti iz Wwin lige BiH samo da se ljudima vrati sve što su izgubili u nedavnoj katastrofi koja je pogodile dijelove BiH, prenosi jabuka.tv. Pranjić je izrazio sućut obiteljima preminulih u nezapamćenim poplavama, klizištima i odronima, gdje su najviše stradali Donja Jablanica, Konjic te Fojnica, Kreševo i Kiseljak. Njegova je izjava objavljena na službenoj stranici GOŠK-a uz opis: "Šef, trener i čovjek".

- Da se može bilo što uraditi, ja bih pristao, iskreno. Odmah bih pristao ispasti iz lige samo da vratimo ljudima sve što su izgubili u pogođenim područjima, ali, nažalost, ne možemo to vratiti. Iskrena sućut svima - rekao je Pranjić. GOŠK je, inače, nakon devet odigranih kola posljednji na ljestvici sa samo jednim osvojenim bodom. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.