NOVI MOMENT

Preokret u situaciji s Kramarićem: Razgovaralo se čak i o tome da napusti reprezentaciju

Foto: Joao Rico/PIXSELL
Preokret u situaciji s Kramarićem: Razgovaralo se čak i o tome da napusti reprezentaciju
08.09.2024.
u 16:36
Napadač hrvatske reprezentacije se s gostovanja u Portugalu vratio s povišenom tjelesnom temperaturom. Zbog sumnje na zarazu koronavirusom bio je izoliran od ostatka momčadi kako se zaraza ne bi proširila
Pogledaj originalni članak

Nekoliko sati prije početka utakmice 2. kola Lige nacija u kojoj će Hrvatska na Opus Areni snage odmjeriti s Poljskom stižu ohrabrujuće vijesti iz stožera vatrenih. Naime, iako je još u subotu bilo vrlo razvidno kako zbog povišene tjelesne temperature neće nastupiti na današnjem okršaju, iz sata u sat sve se bolje osjeća Andrej Kramarić.

Napadač hrvatske reprezentacije se s gostovanja u Portugalu vratio s povišenom tjelesnom temperaturom. Zbog sumnje na zarazu koronavirusom bio je izoliran od ostatka momčadi kako se zaraza ne bi proširila, a propustio je i oba treninga u Osijeku. U subotu je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak izvijestio da je Kramarić zbog lakše prehlade propustio trening, a mi smo iz izvora bliskih igraču doznali da je zaraza ipak ozbiljnija, te da je Kramarić dva dana nakon Portugala imao tjelesnu temperaturu oko 39 stupnjeva.

Spominjala se čak i mogućnost da Kramarić danas napusti reprezentaciju i vrati se u Njemačku, ali glavni liječnik reprezentacije Saša Janković kazao je kako je situacija s Kramarićem danas sve bolja pa će ostati na raspolaganju Daliću za večerašnju utakmicu. Pitanje je, jasno, hoće li ga Dalić staviti na teren s obzirom na zdravstvene probleme ili će priliku dati nekom drugom napadaču. Vjerojatnija je opcija po kojoj će čitav dvoboj napadač Hoffenheima odgledati s klupe za pričuve.

Spomenuli smo jučer da bi na mjestu Kramarića u špici mogao startati Ante Budimir, a da su iza njega mjesta najvjerojatnije rezervirana za Luku Sučića i Marija Pašalića. No, vidjet ćemo što će izbornik odlučiti, u kadru su mu još Petković, Matanović, Ivanušec...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.