Posušje

Pripreme za izbor najboljih sportaša i klubova

Pripreme za izbor najboljih sportaša i klubova
30.12.2015.
u 07:55
Posuški sport u malom gradu ipak ima značajne uspjehe i rezultate koji prelaze općinske, pa i državne okvire
Pogledaj originalni članak

Tradicionalno se u Posušju vrši izbor najboljih sportaša i sportašica te sportskih sastava na kraju godine. Iz Općinskog sportskog saveza, na čelu s predsjednikom Zvonimirom Širićem, već je "procurila" vijest kako se ovih dana počinje s pripremama za izbor najboljih sastava i pojedinaca u 2015. godini.

U Posušju se ta sportska priredba događa nešto kasnije nego u nekim drugim sredinama, tek u veljači. Već se sada tvrdi kako će članice i članovi Taekwondo kluba Poskok biti u vrhu jer su proteklu godinu "ubrali" jako puno medalja, od zlatnih do brončanih, na turnirima i međunarodnog značaja. Članovi tog kluba osvajali su i ekipne nagrade i pehare pa se nadaju i velikom uspjehu u izboru najboljih posuških sastava. Tijekom priprema za izbor iz Vijeća mladih potiče se i prikupljanje podataka o broju sportaša amatera u Posušju.

Već se spominje kako je Posušje i mjesto mladosti, ali i jedan od rekordera po broju registriranih mladih u sportskim klubovima u odnosu na broj stanovnika, posebice nogometu, košarci i taekwondo sportu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.