javili se i Talijani

Procurili detalji Brozovićevog transfera u Barcelonu

Foto: Getty
Procurili detalji Brozovićevog transfera u Barcelonu
15.01.2023.
u 09:57
Pogledaj originalni članak

Barcelona želi dovesti Marcela Brozovića! Katalonski nogometni div traži zamjenu za Sergia Busquetsa, s kojim neće produljiti ugovor koji mu istječe na kraju sezone, a Hrvata smatra idealnom zamjenom. Brozović još nije igrao za Inter otkako je počeo drugi dio talijanskog prvenstva.

Oporavlja se od ozljede lista koju je zadobio tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je s vatrenima osvojio brončanu medalju. Njegov povratak očekuje se uskoro, a Brozova ozljeda nije spriječila Barcelonu u namjeri da ga dovede na Camp Nou. Kako javljaju Marca i Gerard Romero, novinar upućen u zbivanja u klubu, Barcelona je Interu već poslala i službenu ponudu za Brozovića.

Ustvari, riječ je o prijedlogu zamjene igrača - Barcelona na Nou Camp želi dovesti Brozovića, a u suprotnom smjeru poslati Francka Kessiea, koji se ove sezone nije dokazao u Barceloni, a prije toga bio je odličan u dresu Milana. Milan je vodio do naslova talijanskog prvaka nakon 11 godina i bio jedan od ključnih igrača te sezone. No, na Camp Nou se nije nametnuo pa je u šest mjeseci u Španjolskoj odigrao samo šest utakmica u prvoj postavi. Navodno je Barcelona spremna još nadoplatiti određeni iznos za hrvatskog reprezentativca.

Donedavni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo traži novi klub, a Talijani javljaju da s njegovim Wolfsburgom trenutačno pregovara Fiorentina. Talijani su Brekalu navodno ponudili trogodišnji ugovor s plaćom od 1,6 milijuna eura godišnje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.