UFC 217

Spektakl u New Yorku, Georges St-Pierre 'ugušio' Michaela Bispinga

Spektakl u New Yorku, Georges St-Pierre 'ugušio' Michaela Bispinga
05.11.2017.
u 11:42
Na programu je održano 11 borbi, a čak devet od njih završilo je prekidom, dok su i preostale dvije svakako uspjele zadovoljiti apetite MMA publike
Pogledaj originalni članak

Borilački spektakl UFC 217 u New Yorku ostat će zapisan kao event na kojem su čak tri prvaka izgubila pojas. Rose Namajunas, TJ Dillashaw i Georges St-Pierre obilježili su dan kad je održan jedan od najboljih UFC evenata u povijesti, piše Fightsite.

Na programu je održano 11 borbi, a čak devet od njih završilo je prekidom, dok su i preostale dvije svakako uspjele zadovoljiti apetite MMA publike. Ipak, ono najvažnije dogodilo se u posljednje tri borbi, a ni najveći optimisti nisu mogli očekivati da će biti ovako spektakularno, dojmljivo i naizgled neponovljivo.

Rose Namajunas je nova UFC-ova prvakinja slamka kategorije! Amerikanka litavskih korijenja  cijeli je tjedan šutjela i trpjela doslovno bezobrazno ponašanje dosadašnje prvakinje, a onda je eksplodirala i demolirala je tamo gdje je bilo potrebno.

Rose je došla do titule na način kakav gotovo nitko nije očekivao. Nokautom nad do sada neporaženom i nevjerojatno dominantnom prvakinjom, Joannom Jedrzejczyk. 

Dvaput ju je rušila udarcima, a drugi put ju je i 'dokrajčila' te priredila prvu senzaciju večeri i postala najmlađa UFC prvakinja u povijesti.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.