Stipe Miočić najavio napad na pojas prvaka svijeta i porukom oduševio navijače

Foto: Dalibor Urokalović/PIXSELL
Stipe Miočić najavio napad na pojas prvaka svijeta i porukom oduševio navijače
13.07.2023.
u 10:21
Pogledaj originalni članak

Dana White je prije nekoliko dana i službeno potvrdio kako će Jon Jones naslov prvaka UFC-ove teške kategorije braniti 11. studenog u New Yorku protiv Stipe Miočića.

Američko-hrvatski borac i najveći teškaš u povijesti obećao je navijačima da će srušiti aktualnog prvaka i ponovno stići na tron UFC-ove kraljevske divizije, piše Croring.

Miočić je trenutačno treći u poretku izazivača i to će mu biti prvi meč od ožujka 2021. kada je nokautom izgubio protiv Francisa Ngannoua i ostao bez naslova.

A kada je Kamerunac početkom godine napustio promociju, Jon Jones je dobio priliku boriti se protiv Ciryla Ganea za titulu prvaka.

Bones je u ožujku na UFC 285 priredbi ‘submissionom’ u prvoj rundi svladao Francuza i osvojio upražnjeni naslov teške kategorije.

– Mislio sam da ćemo se boriti u srpnju, no na kraju će se to dogoditi 11. studenog. To je borba koju želim, a želi je i Jones. Ne može bolje – kazao je Stipe Miočić u razgovoru s Megan Olivi i dodao:

– Ovo će biti sudar dva stila borbe, a to jamči dobar meč. Mi posjedujemo stilove koji mogu stvoriti mnogo elektriciteta i pravog vatrometa. Vraćam se na tron. Svima ću pokazati kako zaslužujem biti svjetski prvak u teškoj kategoriji.

Jones je imao trogodišnju pauzu do meča s Ganeom, a Miočić se u oktogon vraća nakon dvije i pol godine.

– Moje je tijelo trebalo odmora. Starim i ništa loše u tome. Sada se osjećam odlično, no povremeno moram pustiti tijelo da se odmori – dodao je Stipe Miočić koje će u kolovozu proslaviti 41. rođendan.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.